Parohia „Înălțarea Domnului”-Eroi Oltenița în sărbătoare

Miercuri, 14 octombrie 2015, în ziua pomenirii „Sfintei Cuvioase Parascheva”, parohia „Înălțarea Domnlui”-Eroi Oltenița a îmbrăcat haine de sărbătoare întru cinstirea ocrotitoarei Bisericii din cimitirul parohial. Sărbătoarea a început din ajunul hramului când a fost săvârșită slujba Vecerniei, a Litiei și Acatistului „Sfintei Cuvioase Parascheva” de către un sobor de preoți avându-l în frunte pe părintele Marian Necula, protopop al Olteniței.

În ziua hramului, Sfânta Liturghie a fost oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu părintele protopop Marian Necula, alături de care au participat credincioşi din municipiul Oltenița care s-au rugat pentru pace, sănătate şi mântuire.

În cuvântul de învăţătură, părintele protopop a îndemnat credincioşii prezenţi să invoce ca mijlocitori către Dumnezeu pe sfinţi şi în special pe Sfânta Parascheva, care sunt pururea rugători pentru noi.

Preacucernicul preot paroh Ciobanu Daniel a mulţumit tuturor celor prezenţi pentru dragostea pe care o poartă bisericii noastre şi evlavia faţă de Sfânta Parascheva, ocrotitoarea noastră.

Evenimentul s-a încheiat ca în fiecare an cu o agapă frățească pentru toți cei prezenți, la organizarea căreia au participat membrii ai Consiliului și ai Comitetului Parohial din cadrul Parohiei „Înălțarea Domnului”-Eroi Oltenița.

A consemnat preot Ciobanu Daniel-paroh al parohiei „Înălțarea Domnului”-Eroi Oltenița.
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...